Фуд-зона

Kung Po

Kung Po

Зручна, смачна та адаптована під смаки українців азійська їжа, створена шефом, який зібрав рецепти на кухнях китайських провінцій.

На сході кажуть, що представлятися потрібно лише тоді, коли впевнений у своїй крутості. Ми говоримо:

Привіт!

Ми банда Kung Po. Готуємо азійську їжу так, як в Києві не готує ніхто. Зрозумілі страви з поєднаннями, які підгледіли на кухнях китайських провінцій. Наш По знається на прикметах і тому, як вони можуть не псувати життя, а покращувати його.

Створив Kung Po та розробив усі позиції в меню шеф-кухар Микита Силін. Він об’їздив південно-східну Азію, Індонезію, Таїланд, В’єтнам, Гонконг і Сінгапур. Вивчав кухні китайських провінцій та принципи приготування в китайському ресторані. Працює фуд-продюсером на проєкті МастерШеф.

Микита зібрав класну команду, яка дарує Києву смачну азійську їжу.

Почніть знайомство з курки Генерала По!

Діапазон цін:
закуски від 45 гривень
основні страви 140-155 гривень
лапша/рис: 130-165 гривень
супи: 125 гривень
 

Точка видачі на ВДНГ у павільйоні №5 (перший зліва, якщо заходити з центрального входу).  Там у нас кухня, вікно видачі та маленька тераса.

 

Cайт

Instagram

Facebook