Фуд-зона

Ресторан HayLoft Version 2.0

Ресторан HayLoft Version 2.0

У період локдауну​ з 8.01 до 24.01 ресторан Hay Loft 2.0 працюватиме у форматі замовлень на винос (їжа/напої із собою)

 

Цей ресторан зустрічає та проводжає відвідувачів майже на вході у Зимову Країну на ВДНГ. 

Hayloft сподобається насамперед прихильникам грилю та натуральності. Гриль-меню у Hayloft готують на відкритому вогні з використанням унікального американського гриля Big Green Egg – і риба, і м'ясо виходять дуже смачними. На додаток, для приготування страв на задньому дворі ресторану є мангал, коптильна піч і духовка. М'ясо під час готування щільно закривається всередині Big Green Egg, за рахунок чого виходить дуже ніжним і м'яким.

Часи роботи: 
11:00 - 23:00